• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Jogurta – pistāciju kūka ar svaigām ogām


Foto: goodtoknow.media.ipcdigital.co.uk

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 140 g sasmalcinātu pistāciju (nesālītu)
  • 4 olas
  • 175 g pūdercukura
  • 150 g bez piedevu jogurta
  • 75 ml olīveļļas
  • 115 g miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera

Garnējumam:

  • Grieķu jogurts
  • dažādu veidu ogas
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 160°C temperatūrai un ietauko 23 cm lielu kūkas formu.
  2. Izmantojot elektrisko putotāju, sakuļ olas un pūdercukuru līdz masai viendabīga konsistence vai aptuveni 5 minūtes.
  3. Tad pakāpeniski pievieno jogurtu un olīveļļu, iesijā miltus un pieber sasmalcinātās pistācijas.
  4. Iegūto mīklu ielej iepriekš sagatavotajā kūkas formā un liek cepties aptuveni 40 minūtes. 
  5. Kad tā izcepusies, ļauj kūkai atdzesēties aptuveni 10 minūtes un dekorē ar grieķu jogurtu un sevis izvēlētajām ogām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1432 reizes

,,,