• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Ievārījuma – kefīra kūka


Foto: 101recept.net

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze cukura
  • ​2 glāzes miltu ( ja nepieciešams nedaudz vairāk)
  • 1/2 glāzes bieza ievārījuma
  • 2 olas
  • 100 g margarīna
  • 1 tējkarote sodas, dzēsta ar etiķi
  1. Margarīnu izkausē un atdzesē.
  2. Pievieno kefīru un ievārījumu, sajauc.
  3. Pievieno olas, saputotas ar cukuru, un sodu. Visu kārtīgi sajauc, pievieno miltus.
  4. Pēc vēlēšanās var pievienot rozīnes vai riekstus.
  5. Masu liek ietaukotā veidnē un cep 180 °C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
12076 reizes

,