• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Iebiezinātā piena torte ar saldo krējumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 10 g cepamā pulvera
  • 1 glāze miltu
  • 50 g cukura

Krēmam:

  • 500 ml saldā krējuma
  • 1/2 glāze cukura

Glazūrai:

  • 1/2 glāze piena
  • 200 g tumšās šokolādes
  1. Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem. Olu baltumus un cukuru saputo ar elektrisko putotāju.
  2. Atsevišķā traukā saputo olu dzeltenumus un iebiezināto pienu, pievieno cepamo pulveri un miltus.
  3. Saputotos olu baltumus rūpīgi iemaisa olu dzeltenumu masā. Mīklai jābūt nedaudz biezākai kā pankūku mīkla.
  4. 1 ēdamkaroti mīklas ieklāj 18 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukot cepamo papīru.
  5. Cep 5 minūtes 200°C temperatūrā. Tā izcept visus biskvītus.
  6. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un cukuru.
  7. Krēmu klāj starp katru no biskvītiem, izņemot augšējo.
  8. Glazūra: Nelielā katliņā uzsilda pienu un izkausē tajā šokolādi.
  9. Pārklāj glazūru pār tortes virsmu un malām. Dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3350 reizes

,,,,