• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Iebiezinātā piena kūka uz pannas


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 3 glāzes miltu
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 tējkarote etiķa

Krēmam:

  • 750 g piena
  • 200 g sviesta
  • 1 1/2 glāzes cukura
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • vaniļas cukurs (pēc garšas)
  1. Visas biskvītam nepieciešamās sastāvdaļas sajauc viendabīgā, elastīgā masā un sadala 8 vienādās daļās.
  2. Katru daļu izrullē un cep no abām pusēm uz pannas aptuveni 1 minūti no katras puses.
  3. Vienu biskvītu sadrupina drupačās.
  4. Krēms: Nelielā katliņā sajauc visas krēmam nepieciešamās sastāvdaļas, izņemot svestu, un karsē līdz tas sabiezē.
  5. Tad noņem no karstuma un iemaisa sviesta gabaliņus. Rūpīgi maisa līdz sviests pilnībā izkūst.
  6. Ar krēmu, kas atdzesēts līdz istabas temperatūrai, noziež katru biskvītu.
  7. Dekorē ar drupačām un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5250 reizes

,,,