• Ūdens - vienīgais gudro dzēriens.

Iebiezinātā piena – kokosriekstu krēma torte


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 3 olas
  • 100 g margarīni
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 tējkarote cepamais pulveris
  • 1 tējkarote vaniļas cukura

Krēmam:

  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  • 100 g sviesta
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 200 ml saldā krējuma
  • 50 g pūdercukura

 

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un viegli ietauko 24 cm lielu kūkas formu, kas pārklāta ar cepamo papīru.
  2. Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru un vaniļas cukuru līdz masa kļūst gaisīga. Tad pievieno izkausētu sviestu.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa mīklu viendabīgā masā.
  4. Ieklāj mīklu iepriekš sagatavotajā kūkas formā un cep 20 - 30 minūtes.
  5. Gatavo biskvītu atdzesē un horizontāli sagriež divās kārtās.
  6. Krēms: Labi samaisa kokosriekstu skaidiņas ar sviestu un iebiezināto pienu.
  7. Atsevišķi ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un pūdercukuru, pievieno sviesta masai un visu saputo viendabīgā krēmā.
  8. Krēmu klāj starp biskvītiem un pār tortes virsmu un malām.
  9. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām un šokolādi, vai pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1693 reizes

,,,,,,