• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Dzērveņu krēms tortēm un kūkām


Foto: edasla.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 20 g saldkrējuma sviesta
  • 150 g svaigu dzērveņu
  • 1 ola
  • 50 g cukura
  1. Nelielā katliņā noblanšē dzērvenes, pievieno nedaudz ūdens un sasmalcina ar blenderi. Ja nepieciešams izberž caur sietu.
  2. Masai pievieno olu, cukuru un visu rūpīgi saputo ar putojamo slotiņu.
  3. Masu ielej nelielā katliņā, pievieno sviestu un visu silda līdz krēms sabiezē uz nelielas uguns.
  4. Gatavo krēmu pārlej sev vēlemā traukā un atdzesē.
  5. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2906 reizes

,,,,