• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Citronu torte ar putukrējumu


Foto: hinkal.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 ml saldā krējuma
  • 1 bundžiņa kondensētā piena
  • 100 ml citronu sulas
  • 300 g „Selgas” cepumu
  • 125 g saldkrējuma sviesta
  1. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā un samaisa ar izkausētu sviestu.
  2. Iegūto masu izklāj pa kūkas formas pamatni un malām, tad piespiež,izgludina ar karotes otru pusi.
  3. Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai un cep aptuveni 8 minūtes.
  4. Ar elektrisko putotāju sakul saldo krējumu, tad pakāpeniski pievieno kondensēto pienu un citrona sulu.
  5. Turpina kult līdz izveidojas viendabīga masa.
  6. Iegūto krēmu pārklāj pār cepumu kārtu un izlīdzina.
  7. Ievieto ledusskapī uz vismaz 12 stundām.
  8. Kūku rotā ar augļiem, riekstiem, u.c.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3161 reizes

,,,