• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Cepeškrāsnī neceptā biskvīta kūka ar krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:


Mīklai:

  • 1 bundžina iebiezinātā piena
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sodas (izšķīdināta etiķī)
  • 3 - 3 1/2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 800 ml piena
  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • 200 g saldkrējuma sviesta (istabas temperatūrā)
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • vaniļas cukurs
  1. Biskvīts: Iebiezināto pienu, olas, sodu un miltus sajauc viendabīgā masā. Sadala 8 vienādās daļās.
  2. Katru daļu izrullē diezgan plānā kārtā.
  3. Katru kārtu cep uz pannas bez taukvielām no abām pusēm.
  4. Katram biskvītam nolīdzināt malas un sadrupināt tās (noderēs dekorēšanai).
  5. Krēms: Nelielā katliņā ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, tad pievieno miltus, nedaudz piena un vaniļas cukura.
  6. Nepārtraukti maisot, pievieno atlikušo piena daudzumu un visu karsē līdz masa sabiezē. Tad atdzesē to.
  7. Kad krēms atdzisis, tad pieveno sviestu un visu saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  8. Krēmu klāj sarp biskvītiem un kūkas virsmu. Dekorē ar iepriekš sagatavotajām drupačām vai pēc pašu gaumes.
  9. Ievieto ledusskapī uz visu nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4725 reizes

,,,,,