• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Biskvīta torte ar krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 250 g želejas
  • 3 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote sodas

Krēmam:

  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 250 g sviesta
  • 2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • šķipsniņa vaniļas cukura
  1. Želeju pagatavo pēc uz iepakojuma norādītajām instrukcijām.
  2. Tad pievieno tai saputotas olkas un labi samaisa.
  3. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un sodu.
  4. Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar nedaudz ietaukotu cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā līdz tā gatava.
  5. Kad biskvīts gatavs, tad atdzesē to un horizontāli sagriež 2 kārtās.
  6. Krēms: Nelielā katliņā karsē pienu, tad pievieno miltus, cukuru, olas un rūpīgi samaisa, un karsē līdz vārīšanās temperatūrai vai līdz tā sabiezē.
  7. Masu atdzesē un pievieno sviestu, un vaniļas cukuru, ar elektrisko putotāju sakuļ un ievieto ledusskapī uz 10 minūtēm.
  8. Iegūto krēmu klāj starp biskvītiem un pār kūkas virsmu. Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2495 reizes

,,,,,