• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Biskvīta torte ar jogurta krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 olas
  • 100 g skābā krējuma
  • 200 g kondensētā piena
  • 2 1/2 ēdamkarotes cukura
  • 3/4 glāzes miltu
  • 1/2 tējkarote sodas (izšķīdināta etiķī)
  • šķipsniņa sāls

Krēms:

  • 500 ml jogurta
  • 100 ml ūdens
  • 20 g želatīna
  • 100 g skābā krējuma
  • 200 g kondensētā piena
  1. Ar putojamo slotiņu viegli saputo olu ar sāli un cukuru, tad pievieno skābo krējumu un kondensēto pienu, labi samaisa.
  2. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, sodu un visu samaisa viendabīgā masā.
  3. Mīklu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar nedaudz ietaukotu cepamo papīru un cep 180°C temperatūrā 1 stundu.
  4. Kad biskvīts gatavs, atdzesē to, neizņemot no formas.
  5. Krēms: Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un atstāj uzbriest 20 minūtes. Tad izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
  6. Jogurtu sajauc ar skābo krējumu un kondensēto pienu. Nelielā strūklā masai pievieno izkausēto želatīnu un visu viegli samaisa viendabīgā masā.
  7. Pārlej jogurta masu pār atdzesēto biskvītu un ievieto to ledusskapī līdz krēms sacietē.
  8. Kūku dekorē ar svaigiem augļiem, ogām vai rīvētu šokoladi.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2910 reizes

,,,,,