• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Biskvīta kūka ar skābā krējuma krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 400 g miltu
  • 250 g sviesta
  • 4 olas
  • 400 g skābā krējuma
  • 400 g cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 2 tējkarotes dzeramās sodas
  • 100 ml ūdens

Krēmam:

  • 200 g skābais krējums
  • 200 g kondensētā piena
  • 50 g šokolādes
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, pievieno sviestu, sodu, ūdeni un pārējās biskvīta sastāvdaļas, izņemot kakao pulveri.
  2. Mīklu sadala 3 daļās, vienai no tām pievieno kakao pulveri un rūpīgi iemaisa masā.
  3. Katru biskvītu cep nedaudz ietaukotā kūkas formā 200°C temperatūrā 10 minūtes.
  4. Krēms: Sajauc skābo krējumu un kondensēto pienu.
  5. Kārto kūkas kārtas tā, lai brūnais biskvīts būtu vidū un krēmu klāj starp katru no biskvītiem, kūkas virsmu un malām.
  6. Dekorē ar izkausētu šokolādi. Izmantojot koka irbulīti velk šokolādes zīmējumus.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1304 reizes

,,,,,