• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Biskvīta kūka ar skābā krējuma krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • 120 g miltu
  • 90 g riekstu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 450 g skābā krējuma
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 1 banāns
  • žāvētās plūmes
  1. Ar elektrisko putotāju puto olas un cukuru aptuveni 10 minūtes.
  2. Tad pievieno medu un atkal visu saputo.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un riekstus. Visu samaisa viendabīgā masā.
  4. Mīklu ieklāj 20 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  5. Liek cepties 180°C temperatūrā 40 minūtes. Pirmās 25 minūtes cepeškrāsns durvis neatvērt!
  6. Gatavo biskvītu atdzesē un horizontāli sagriež 3 kārtās.
  7. Krēms: Skābo krējumu sajauc ar cukuru un maisa līdz tas izkusis.
  8. Tad pievieno gabaliņos sagrieztas plūmes un banānus, rūpīgi samaisa. 
  9. Krēmu klāj starp biskvītiem un dekorē ar pēc pašu gaumes.
  10. Ievieto ledusskapī uz pāris stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5879 reizes

,,,,,,