• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Biskvīta kūka ar apelsīniem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 1/2 glāzes miltu
  • 1 1/2 glāzes cukura
  • 5 olas
  • 2 apelsīni
  • pūdercukurs
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru, pakāpeniski pievieno miltus un visu rūpīgi samaisa.
  2. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā 1/3 mīklas.
  3. Apelsīnus nomizo un sagriež šķēlītēs, atbrīvo no sēklām.
  4. Daļu no apelsīnu šķēlītēm izkārto pār mīklu, pārlej 1/2 no atlikušās mīklas. Tad atkal izkārto apelsīnus un visu pārlej ar atlikušo mīklas daudzumu.
  5. Liek kūku cepties 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  6. Kad kūka gatava, nedaudz atdzesē to un pārkaisa ar pūdercukuru.
  7. Ja vēlaties, pasniedzat ar vaniļas saldējumu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1607 reizes

,,,