• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Biezpiena – ogu pīrāgs


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 60 g miltu
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 30 g saldkrējuma sviesta
  • šķipsniņa sāls
  • 15 g pūdercukura
  • 2 tējkarotes ūdens

Pildījumam:

  • 220 g biezpiena
  • 2 ēdamkarotes mannas graudu
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 2 olas
  • upenes
  1. Mīkla: Izsijātus miltus sajauc ar sāli, cukuru un kakao pulveri.
  2. Pievieno sviestu, ūdeni un rūpīgi mīca mīklu līdz izveidojas viendabīga konsistence.
  3. Ievieto to ledusskapī uz 15 - 20 minūtēm.
  4. Pildījums: Sajauc biezpienu ar mannas graudiem, cukuru, olām viendabīgā masā. Var izmantot elektrisko putotāju.
  5. 20 cm lielu kūkas formu viegli ietauko. Ieklāj formā bezpiena masu un pārkaisa ar ogām.
  6. Mīklu sarīvē ar rupju rīvi pār ogām.
  7. Liek cepties 200°C temperatūrā 30 minūtes, bet tad samazina temperatūru līdz 180°C temperatūrai un turpina cept vēl 30 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1436 reizes