• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Biezpiena – magoņu sacepums ar augļiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Porcijas: 1

  • 150 g biezpiena
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1 ēdamkarote magoņu sēklu
  • 1 ābols (vai citi sezonas augļi)
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C temperatūrai.
  2. Ar elektrisko putotāju saputo biezpienu un olu viendabīgā masā, pievieno medu, magones un saputo vēlreiz.
  3. Ābolus vai citus augļos, ogas sagriež nelielos gabaliņos un iemaisa biezpiena masā.
  4. Pēc garšas var pievienot kanēli, muskatriekstus.
  5. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  6. Liek cepties 20 - 25 minūtes.
  7. Kad sacepums gatavs atdzesē to un pasniedz ar medu vai kļavu sīrupu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2346 reizes

,,,,,