• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Biezpiena kūka ar mannu


Foto: gotovimklassno.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g biezpiena
  • 3 olas
  • 1 glāze mannas
  • 1 glāze cukura
  • 100 g skāba krējuma
  • 2 paciņas vaniļas cukura
  • 1/2 tējkarotes dzēstas sodas vai 1 tējkarote cepamā pulvera
  1. Biezpienu sajauc ar krējumu, olu dzeltenumiem, vaniļas cukuru un samaisa vienmērīgu masu.
  2. Pievieno mannu un cepamo pulveri. Labi samaisa.
  3. Atsevišķi saputo olu baltumus stingrās putās un pievieno mīklai, uzmanīgi iecilājot.
  4. Mīklu liek tortes formā, kurā ieklāts cepamais papīrs un cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 45 - 50 minūtes.
  5. Izņem no cepeškrāsns un pārkaisa pēc vēlēšanās ar pūdercukuru. Pasniedz ar saldu mērci vai bez.
  6. Ja izcep 2 atsevišķus biskvītus, tad pa vidu var smērēt kādu saldu krēmu.
  7. Lai daudzveidotu kūkas garšu, var pievienot mīklai rozīnes, žāvētas plūmes vai aprikozes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
17836 reizes

,