• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Biezpiena krēms tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g biezpiena
  • 3/4 glāzes cukura
  • 200 ml saldā krējuma (33%)
  1. Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un cukuru.
  2. Biezpienu sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi.
  3. Pakāpeniski, pa 1 ēdamkarotei, pievieno biezpiena masu putukrējumam un visu saputo viendabīgā masā.
  4. Ja vēlaties krēmam var pievienot arī vaniļas cukuru vai citrona miziņas garšai.
  5. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, vai citiem konditorejas izstrādājumiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
13498 reizes

,,,,