• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Biezpiena – ķiršu kūka ar samazinātu tauku saturu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 350 g vājpiena biezpiena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 olu baltumi
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 30 g šokolādes
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 2/3 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 1/2 glāze ķiršu
  1. Sajauc biezpienu ar olas dzeltenumiem un medu viendabīgā masā.
  2. Kūkas formā ieklāj ķiršus un pārlej ar biezpiena masu.
  3. Biskvīts: Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pa vienam pievieno olu dzeltenumus un ūdeni.
  4. Ūdeni pievieno tik, lai mīkla būtu bieza kā krējums.
  5. Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
  6. Mīklu pārlej pār biezpiena masas kārtu un cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1871 reizes

,,,,,,