• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Biezpiena – kanēļa kūka ar āboliem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g biezpiena
  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa vaniļas cukura
  • 2 āboli
  • kanēlis
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru, vaniļas esenci. (Var izmantot arī kanēļa - vaniļas esenci).
  2. Trupinot putošanu, pievieno biezpienu un miltus. Visu puto līdz masai viendabīga konsistence.
  3. Vienu ābolu sagriež kubiņos un pārkaisa ar kanēli, ievieto kūkas formā, kas nedaudz ietaukota. Pārklāj ar biezpiena masu.
  4. Otru ābolu sagriež plānās šķēlītēs un izkārto pār kūkas virsmu. Pārkaisa ar kanēli.
  5. Liek cepties 200°C temperatūrā 30 minūtes.
  6. Gatavo kūku ievieto ledusskapī uz nakti un pasniedz ar kausētu šokolādi.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5737 reizes

,,,,,