• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Biezpiena deserts ar augļiem


Foto: eda.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 300 g 10% skābā krējuma
  • 30 g želatīna
  • cukurs (pēc garšas)
  • augļi/ogas (pēc izvēles)
  1. Biezpienu un skābo krējumu sajauc viendabīgā masā.
  2. Pievieno cukuru vai medu, ja vēlaties, un rūpīgi samaisa.
  3. Želatīnu pārlej ar glāzi auskta ūdens un atstāj uzbriest uz 10 minūtēm. 
  4. Uzbriedināto želatīnu izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  5. Atdzesēto želatīnu, lejot šaurā strūklā, pievieno biezpiena masai un rūpīgi samaisa.
  6. Sevis izvēlētus augļus vai ogas sagriež smalkāk.
  7. Kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi un ieklāj tajā augļus vai ogas.
  8. Visu pārlej ar biezpiena masu un tās virsmu pārklāj ar pārtikas plēvi.
  9. Desertu ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām. Dekorē ar piparmētru lapiņām, ogām vai jebko citu pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2711 reizes

,,,,,