• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Biezpiena – augļu kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g saldā biezpiena
  • 3 olas
  • 2 tējkarotes
  • 2 smalki sagreztu ābolu (banānu vai rozīņu)
  • 4 - 5 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviests
  • 5 - 6 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  1. Dziļā bļodā sajauc 1 olu ar skābo krējumu, sviestu un sāli. 
  2. Pievieno miltus un cepamo pulveri, rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
  3. Mīklu ieklāj 23 cm lielā kūkas formā, kas pārkla'ta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Biezpienu sajauc ar olām un augļiem viendabīgā masā.
  5. Ar ēdamkarotes palīdzību pārklāj masu pār mīklu, virzienā no centra uz malām.
  6. Liek cepties 225°C temperatūrā 35 - 40 minūtes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1761 reizes

,,,,,