• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Beze torte ar saldo krējumu un granātābola sēkliņām


Foto: dreamgourmand.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Beze biskvītam:

  • 4 olu baltumi
  • 200 g cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • 40 g maltu mandeļu

Pildījumam:

  • 2 granātāboli
  • 300 ml salda krējuma
  • 1 paciņa putukrējuma stindzinātāja
  • 1 ēdamkarote pūdercukura
  1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 150°C temperatūrai.
  2. Tortes formā ar 22 cm diametru ieklāj cepamo papīru un malas ietauko.
  3. Olu baltumus saput stingrās putās, pamazām pievienojot cukuru.
  4. Cepamo pulveri sajauc ar kartupeļu cieti un rūpīgi iejauc olu baltumos.
  5. Beze mīklu liek formā, izlīdzina. Izveido maliņas, lai vidū būtu padziļinājums.
  6. Liek cepeškrāsnī uz 60 minūtēm, lai beze nedaudz apbrūnē.
  7. Tad cepeškrāsni izslēdz un ļauj biskvītam atdzist.
  8. Katru granātābolu sadala uz pusēm un izņem sēkliņas.
  9. Kārtīgi saputo saldo krējumu, pievieno stindzinātāju un pūdercukuru.
  10. Beze biskvītu liek uz šķīvja. Padziļinājumu piepilda ar putukrējumu, virsmu izlīdzina.
  11. Pārkaisa ar granātābolu sēkliņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1697 reizes

,,