• Ūdens - vienīgais gudro dzēriens.

Bezē kūka „Sārtais maigums”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g jebkuru ogu (jāņogu, ķiršu, zemeņu, u.c.)
  • 200 g cukura
  • 2 - 3 ēdamkarotes cietes
  • 8 olu baltumi
  1. Ogas izberž caur sietiņu, tad sajauc ar cukuru un cieti. Novieto maliņā līdz būs nepieciešams.
  2. Ar elektrisko putotāju sakuļ olu baltumus, tad viegli sajauc ar ogu masu un turpina kult līdz masa kļūst viendabīga.
  3. Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar cepamo papīru un nedaudz ietaukota.
  4. Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 150°C temperatūrā 30 minūtes vai līdz kūkas virsma kļūst gaiši brūna.
  5. Pasniedz ar svaigām ogām un/vai plombīra saldējumu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2881 reizes

,,,