• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Bez glutēna kēksiņi ar vaniļu un kokosriekstiem


Foto: pinterest.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 170 g augu eļļas
  • 140 g cukura
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta (bez glutēna)
  • 6 olas
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 70 g kokosriekstu miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un ietauko 10 - 12 kēksu formiņas.
  2. Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju saputo olas, eļļu, cukuru, sāli, vaniļas ekstraktu viendabīgā masā.
  3. Tad pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri, turpina putot viendabīgā konsistencē.
  4. Mīklu ielej sagatavotajās formiņās, tā lai aizpildītu tikai 3/4 no formas.
  5. Cep 18 - 20 minūtes un dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1134 reizes

,,,,