• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Banānu – riekstu kūciņas ar „Mascarpone” siera krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 150 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 3 banāni
  • 5 g cepamā pulvera
  • 3 olu baltumi
  • 100 ml saldā krējuma
  • 125 g brūnā cukura
  • 300 g miltu
  • 70 g mandeles (vai jebkuri citi rieksti)
  • 250 g „Mascarpone” siera
  • 100 g pūdercukura
  1. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru. Puto līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga.
  2. Banānus sasmalcina putriņā ar blenderi un pievieno sviestam, rūpīgi samaisa un pakāpeniski pievieno miltus, cepamo pulveri.
  3. Tad pievieno nedaudz sasmalcinātas mandeles un visu samaisa viendabīgā masā.
  4. Atseviškā bļodā ar elekrisko putotāju saputo olu baltumus un, nepārtraucot putošanu, pievieno cukuru.
  5. 1/4 daļu masas pievieno mīklai, rūpīgi iecilājot to.
  6. Tad pakāpeniski mīklā iecilā arī atlikušo olu baltumu masu.
  7. Mīklu iepilda kēksu formiņās un cep 180°C temperatūrā 40 - 45 minūtes.
  8. Krēms: Ar elektrisko putotāju lēnā ātrumā saputo „Mascarpone” sieru, pakāpeniski pievienojot saldo krējumu un pūdercukuru.
  9. Krēmu iepilda konditorejas maisā un dekorē ar to atdzesētus banānu kēksiņus. 
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2061 reizes

,,,,,,,