• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Baltās šokolādes – citrona kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • 200 g sviesta
  • 200 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 citrons
  • 150 g baltās šokolādes
  • 50 g sviesta
  1. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru līdz cukurs pilnībā izkusis.
  2. Tad pa vienam pievieno olas un turpina putošanu.
  3. Citronu sasmalcina blenderī un kopā ar miltiem pieveno sviesta masai. Visu rūpīgi saputo.
  4. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  5. Liek cepties 160°C temperatūrā 50 minūtes.
  6. Nelielā katliņā izkause sviestu un šokolādi. Masu atdzesē un pārklāj pār kūkas virsmu.
  7. Dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1635 reizes

,,,