• Bez kašķēšanās vārīts plovs - gards.

Aveņu – šokolādes – bezē saldējuma kūka


Foto: myfoodbook.com.au

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 l vaniļas saldējuma
  • 175 g olu krēma
  • 75 g bezē cepumu (rupji sasmalcināti)
  • 60 g sasmalcinātu pistāciju
  • 200 g piena šokolādes
  • 600 g saldētu aveņu
  1. Ieklāj cepamo papīru 22 cm lielā, apaļa kūkas formas pamatnē, bet tā, lai arī malas būtu noklātas.
  2. Dziļā bļodā ieliek saldējumu, lai tas lēni atlaistos.
  3. Tad pievieno saldējumam olu krēmu un rūpīgi samaisa.
  4. Turpina maisīt un pievieno bezē cepumus, pistācijas un aptuveni 3/4 no šokolādes.
  5. Visu rūpīgi maisa un tad pievieno 375 g saldēto aveņu.
  6. Iegūto masu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un pārber ar 125 g saldēto aveņu.
  7. Visu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz nakti saldētavā.
  8. Pirms pasniegšanas, izņem kūku no formas un dekorē ar atlikušajām avenēm un šokolādes skaidiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3297 reizes

,,,