• Ūdens - vienīgais gudro dzēriens.

Augļu torte ar krēmu un želeju


Foto: ifs.cook-time.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 50 g sviesta
  • 50 g cukura
  • 2 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 150 - 200 g miltu

Pildījumam:

  • 50 g cukura
  • 150 maskarpone siera
  • 50 ml salda krējuma
  • augļi, ogas
  • 10 g želejas tortēm
  1. Sviestu sajauc ar cukuru, pievieno olas un sajauc.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri un sajauc mīklu.
  3. Tortes formu iesmērē ar sviestu un liek tajā mīklu, izveido arī maliņas.
  4. Uz mīklas pamatnes liek cepampapīru un uzber pupiņas vai zirņus. 
  5. To dara tāpēc, lai mīkla vienmērīgi izceptos un nedeformētos.
  6. Liek cepeškrāsnī 180°C temperatūrā uz 20 minūtēm.
  7. Izcepto tortes pamatni pilnībā atdzesē.
  8. Pagatavo pildījumu. Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno maskarpone sieru un samaisa.
  9. Krēmu liek uz tortes pamatnes un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  10. Pēc tam uz tortes kārto augļus un ogas.
  11. Tortes želeju pagatavo tā, kā norādīts instrukcijā. Rūpīgi pārlej ar to augļus.
  12. Sākumā labāk liet plānā kārtiņā, lai želeja nenotecētu.
  13. Liek torti ledusskapī līdz pilnīgai atdzišanai uz 3 stundām.
    Vēlamā tortes forma 26 cm diametrā
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2785 reizes