• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Augļu pīrāgs


Foto: deliciaspastries.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 ēdamkarote kukurūzas cietes
  • 200 g miltu
  • 1/8 tējkarotes sāls
  • 1/8 tējkarotes sodas
  • 125 g sviesta
  • 300 g cukura
  • 3 olas
  • 150 skāba krējuma
  • 1 - 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 1 - 2 citroni
  • 150 - 200 g svaigu augļu vai ogu
  • 3 ēdamkarotes marakujas sulas
  1. Sajauc miltus, sodu, sāli un kukurūzas cieti.
  2. Sviestu saputo ar cukuru, līdz tas kļūst gaisīgs.
  3. Pievieno pa vienai olai, pēc katras olas puto 2 minūtes.
  4. Pievieno krējumu, vaniļas ekstraktu, citrona sulu un marakujas sulu.
  5. Pakāpeniski pievieno miltus, pēc katras reizes kārtīgi puto.
  6. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 °C temperatūrai.
  7. Lej mīklu formā, uzber ogas vai augļus un cep 70 - 80 minūtes, taču jāpārbauda jau pēc 50 minūtēm, jo gatavs var būt arī ātrāk.
  8. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  9. Pārkaisa ar pūdercukuru un svaigām ogām.
  10. Pasniedz ar kādu krēmu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1701 reizes

,,,