• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Augļu pīrāgs ar biezpiena krēmu un smilšu mīklu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 200 g sviesta
  • 1 ola
  • 1 1/2 tējkarote cepamā pulvera
  • 1/2 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu

Pildījumam:

  • āboli
  • banāni
  • granātābols
  • 400 g biezpiena
  • 500 g skābā krējuma
  • 2 olas
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • vaniļas cukurs
  • 4 ēdamkarotes miltu
  1. Miltus un sviestu saberzē kopā drupatās, tad pievieno cukuru, cepamo pulveri un olu, rūpīgi samīca viendabīgā masā.
  2. Ievieto ledusskapī līdz būs nepieciešama.
  3. Pildījums: Augļus nomazgā, nomizo un sagriež gabaliņos, sajauc ar 1 ēdamkaroti cietes.
  4. Ar elektrisko putotāju saputo skābo krējumu, biezpienu, cukuru, olas, miltus un vaniļas cukuru.
  5. Atdzesēto mīklu ieklāj nedaudz ietaukotā kūkas formā ar maliņām 2 cm uz augšu.
  6. Ieklāj biezpiena krēmu, izkārto augļus un liek cepties 180°C 40 minūtes.
  7. Kad kūka gatava, atdzesē to un ievieto ledusskapī uz 2 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5111 reizes

,,,,,,,