• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Augļu kūka ar baltās šokolādes krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 4 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu

Krēmam:

  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 200 g baltās šokolādes
  • 200 g saldkrējuma sviesta

Dekorēšanai:

  • kivi
  • vīnogas
  • banāni
  • persiki
  1. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, dzeltenumus saputo ar cukuru.
  2. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un visu labi samaisa.
  3. Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olu baltumus ar nedaudz cukura. Tad pievieno tos mīklai un viegli visu iecilā.
  4. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
  5. Cep 160°C temperatūrā 25 minūtes.
  6. Krēms: Balto šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē un sajauc ar iebiezināto pienu.
  7. Kad biskvīts gatavs, tad atdzesē to un horizontāli sagriež 3 kārtās.
  8. Pamata biskvītu pārklāj ar daļu krēmu, izkārto persiku šķēlītes un liek nākamo biskvīta kārtu. 
  9. Darbības atkārto, līdz visas sastāvdaļas izlietotas.
  10. Kūkas virsmu dekorē ar kivi, banānu šķēlītēm un vīnogām.
  11. Pirms pasniegšanas ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1832 reizes

,,,,,,,,