• Jauna ēdiena atklājums sniedz vairāk cilvēciskas laimes nekā jaunas zvaigznes atklāšana.

Ātri pagatavojamā šokolādes kūka


Foto: Ātri pagatavojamā šokolādes kūka

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 glāzes miltu
  • 2 glāzes cukura
  • 1 1/2 glāzes auksta ūdens
  • 2 tējkarotes dzeramās sodas
  • 2 ēdamkarotes etiķa
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 1 glāze augu eļļas
  • 1/2 glāze kakao pulvera
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes cietes

Pildījumam:

  • 1/2 glāze cukura
  • 1/3 glāzes kakao pulvera
  • 2/3 glāzes piena
  1. Dziļā bļodā sajauc visas sausās satāvdaļas, tad pievieno etiķi, ūdeni un augu eļļu.
  2. Rūpīgi visu samaisa un ieklāj iepriekš ietaukotā un ar cepamo papīru pārklātā kūkas formā.
  3. Liek cepties 170°C temperatūrā 25 minūtes.
  4. Kad biskvīts gatavs, to izņem no formas un pilnībā atdzesē.
  5. Krēms: Nelielā katliņā ielej pienu un 1 1/2 glāzes ūdens, cukuru un kakao, rūpīgi maisa.
  6. 1/4 glāzes izšķīdinātas cietes pievieno masai, lejot šaurā strūklā un nepārtraukti maisot.
  7. Karsē līdz vārīšanās temperatūrai un tad atdzesē
  8. Uzliek biskvītu uz servējamā šķīvja un pārlej ar sagatavoto krēmu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
9593 reizes

,,,,