• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Ātri pagatavojama kūka ar iebiezināto pienu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g miltu
  • 200 g cukura
  • 2 olas
  • 100 g medus
  • 100 g sviesta
  • 2 tējkarotes sodas

Krēms:

  • 400 g vārīta iebiezinātā piena
  • 200 g sviesta

 

  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas ar cukuru.
  2. Sviestu un medu sajauc un izkausē, tad pievieno sodu un karsē līdz masa iegūst karameles krāsu.
  3. Tad noņem no karstuma, turpina maisīt vēl 1 minūti un sajauc ar saputotajām olām.
  4. Pakāpeniski masai pievieno miltus, maisa līdz masai viendabīga konsistence.
  5. Iegūto mīklu sadala 6 daļās un katru no tām izrullē.
  6. Liek cepties 170°C temperatūrā 3 - 4 minūtes.
  7. Kad biskvīti gatavi, apklāj tos ar tīru virtuves dvielīti un noliek maliņā līdz būs nepieciešami.
  8. Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ sviestu un iebieizināto pienu viendabīgā masā, ja nepieciešams var pievienot cukuru.
  9. Iegūto krēmu klāj pār katru biskvītu, kūkas virsmu un malām.
  10. Dekorē ar mandeļu skaidiņām un pirms pasniegšanas ievieto ledusskapī.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
12321 reizes

,,,,