• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Ātrais ābolu pīrāgs


Foto: eda.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze cukura
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 4 āboli
  • 1 ēdamkarote sviesta
  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas un cukuru, pakāpeniski pievieno miltus un visu rūpīgi samaisa.
  2. Ābolus nomizo, attīra no sēkliņām un sagriež vidēji biezās šķēlītēs.
  3. Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Ābolu šķēlītes izkārto kūkas formā un pārlej ar mīklu.
  5. Liek cepties 180°C tempratūrā līdz pīrāgs kļūst zeltaini brūns.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6101 reizes

,,,