• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ātrā Tiramisu kūka


Foto: Vija Krūmiņa

  1. Gatavais veikala biskvīts. Stipra auksta kafija. 2 olas, 500 g. Maskarpones siera. 
  2. Biskvītu apslacina ar aukstu kafiju, tikai nevajag par slapju, nedaudz. 
  3. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru, es ņēmu 3 ēdamkarotes. 
  4. Sieru ieliek traukā , pievieno olas dzeltenumus, atkal sakuļ. 
  5. Olas baltumus saputo un iecilā siera masā. 
  6. Nu un smērējam iekšā, kā jau kūkai. 
  7. Pa virsu uzsijāju kakao. 
  8. Var rīvēt šokolādi. Ja mājās ir rums var piepilināt pie kafijas, man nebija. 
  9. Sanāk ļoti viegla, gaisīga un garšīga. Galvenais ātri.

Receptes autore: Vija Krūmiņa 

Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4697 reizes

,,