• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ātrā šokolādes torte ar iebiezinātā piena krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 5 olas
  • 125 g cukura
  • 125 g miltu
  • 1 ēdamkarote kakao

Krēmam:

  • 200 g vārīta iebiezinātā piena
  • 200 g sviesta
  • 50 g kakao
  • 10 g augu eļļas

Cukura sīrupam:

  • 75 g cukura
  • 75 ml ūdens
  • 20 ml konjaka

 

  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas un cukuru, tad pievieno izsijātus miltus un kakao, rūpīgi samaisa.
  2. Iegūto mīklu ieklāj 18 cm lielā kūkas veidnē un cep 180°C temperatūrā 20 minūtes vai līdz kūkā iedurts irbulītis iznāk ārā neaplipis.
  3. Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ iebiezināto pienu un sviestu, tad pievieno kakao un augu eļļu.
  4. Cukura sīrups: Nelielā katliņā izkausē cukuru, tad pievieno ūdeni un konjaku. Atdzesē.
  5. Gatavo biskvītu izņem no veidnes un atdzesē, tad horizontāli sagriež 3 kārtās.
  6. Katru kārtu piesūcina ar cukura sīrupu un apziež ar krēmu.
  7. Atlikušo krēmu pārklāj pār kūkas virsmu un sāniem.
  8. Torti rotā ar šokolādes gabaliņiem, valriekstem, u.c., pēc jūsu gaumes.
  9. Tad ievieto to ledusskapī un izņem aptuveni 1 stundu pirms pasniegšanas.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
11728 reizes

,,,,,