• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Ātrā „Selgas” cepumu – biezpiena kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 olas
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 500 g biezpiena (vēlams ne graudaina)
  • 200 g „Selgas” šokolādes cepumu
  • 100 - 150 g izkausēta sviesta 

 

  1. Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu. Masu ieklāj kūkas formas pamatnē.
  2. Olas, iebiezināto pienu un biezpienu ielej virtuves kombainā un sajauc viendabīgā masā.
  3. Masu pārklāj pār cepumu kārtu un liek cepties 180°C temepratūrā 40 minūtes.
  4. Dekorē pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6142 reizes

,,,