• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ātrā pankūku torte ar krēmu un riekstiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1/3 paciņas sviesta
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1/2 tējkarote sodas
  • 1/3 glāzes cukura
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 1 1/2 glāzes miltu

Krēmam:

  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • 1 1/2 ēdamkarotes miltu
  • 1/2 tējkarotes kakao pulvera
  • 1 glāze miltu
  • 100 g saldkrējuma sviesta
  • vaniļas cukurs

Papildus:

  • rieksti
  • šokolāde
  • cepumi
  1. Sviestu izkausē un samaisa ar medu un dzeramo sodu.
  2. Olu saputo ar cukuru, pievieno skābo krējumu un izsijātus miltus.
  3. Pievieno mīklai izkausēto sviestu un samaisa viendabīgā masā.
  4. Sadala mīklu piecās vienādās daļās un cep uz pannas kā pankūkas.
  5. Krēms: Nelielā katliņā sajauc olu un cukuru, pievieno pienu. Liek karsēties uz lēnas uguns.
  6. Pakāpeniski pievieno miltus, kakao pulveri, vaniļas cukuru un turpina karsēt līdz masa sabiezē, nepārtraukti maisot.
  7. Masu atdzesē, pievieno mīkstinātu sviestu un saputo ar elektrisko putotāju.
  8. Iegūto krēmu klāj starp katru pankūku un kūkas virsmu.
  9. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem, cepumiem un šokolādes skaidiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1125 reizes

,,,,,,,