• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Ātrā ķiršu – „Mascarpone” siera kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 250 g saldā krējuma 33-35%
  • 250 g „Mascarpone” siera
  • 150 g cukura

Garnējumam:

  • Konservētu ķiršu sīrups
  • konservēti ķirši
  • 100 g šokolādes
  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas ar cukuru (aptuveni 5 - 7 mintūtes).
  2. Pievieno miltus un rūpīgi samaisa.
  3. Ieklāj mīklu nedaudz ietaukotā kūkas formā un cep 180°C temperatūrā aptuveni 20 - 25 minūtes.
  4. Gatavo biskvītu nedaudz aplej ar ķiršu sīrupu, ļauj sasūkties.
  5. Atkaulotus ķiršu izkārto pār biskvītu.
  6. Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ saldo krējumu un cukuru.
  7. Pakāpeniski pievieno „Mascarpone” sieru un rūpīgi masu saputo līdz viendabīgai konsistencei.
  8. Gatavo krēmu klāj pār ķiršiem un dekorē ar šokolādes skaidiņām.
  9. Kūku ievieto ledusskapī vismaz uz 3 - 4 stundām!
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
37193 reizes

,,,,