• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Ātrā kafijas – biezpiena kūka ar samazinātu tauku saturu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 10 g želatīna
  • 450 g biezpiena (ar samazinātu tauku saturu)
  • 300 g saldā krējuma
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 kūku biskvīts (baltais)
  • 4 - 5 ēdamkarotes kafijas
  • augļi

Pēc izvēles:

  • cukurs
  • kanēlis
  • šokolāde
  1. Uzbriedinam želatīnu, atbilstoši uz iepakojuma rakstītajām instrukcijām.
  2. Saldo krējumu rūpīgi samaisam ar biezpienu viendabīgā masā (ja vēlaties saldāku, varat pievienot cukuru).
  3. Uzbriedināto želatīnu nelielā katliņā izkausē un tam pievieno biezpiena masu, vaniļas cukuru un maisa līdz izveidojas krēmveidīga, viendabīga masa.
  4. Biskvītu ieliek kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi, un piesūcina ar kafiju.
  5. Tad izkārtojam sevis izvēlētos augļus, piemēram, persikus, ogas, u.c.
  6. Augļu kārtu rūpīgi pārklājam ar biezpiena masu.
  7. Izrotā kūku ar kakao pulveri, kafijas pupiņām, šokolādes skaidiņām vai ko citu, pēc jūsu pašu gaumes.
  8. Ievieto kūku ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5441 reizes

,,,,,,,