• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Ātrā biskvīta kūka ar putukrējumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 400 g iebiezinātā piena
  • 2 olas
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 glāze miltu
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera

Krēmam:

  • 500 ml 35% saldā krējuma
  • 1/2 glāze pūdercukura
  • 100 g šokolādes skaidiņu
  • mandeļu skaidiņas
  1. Biskvīts: Dziļā bļodā saputo olas ar putojamo slotiņu, pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri.
  2. Tad pievieno iebiezināto pienu, kakao pulveri un visu samaisa viendabīgā masā.
  3. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Mīklu sadala 6 - 7 daļās vai 3 lielākās, un katru biskvītu liek cepties 180°C temperatūrā līdz biskvīti kļūst zeltaini brūni.
  5. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un pūdercukuru stingrās putās.
  6. Krēmu klāj starp biskvītiem un pār kūkas virsmu.
  7. Dekorē ar šokolādes skaidiņām un mandeļu skaidiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5367 reizes

,,,,,,