• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ātrā biezpiena torte


Foto: zhenskoe-mnenie.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 0,5 kg biezpiena
  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 2 olas
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • piens
  • 3/4 tējkarotes sodas
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas

Krēmam:

  • 6 ēdamkarotes cukura
  • 0,5 kg trekna skābā krējuma
  1. Biezpienu izberž caur sietu. Traukā sajauc cukuru, olas un biezpienu.
  2. Pievieno miltus, eļļu un sodu, pakāpeniski pievieno pienu un rūpīgi sajauc. 
  3. Mīklas konsistencei jābūt kā pankūku mīklai.
  4. Biskvītus cep uz pannas, lejot mīklu uz sakarsētas pannas. Cep no abām pusēm.
  5. Pagatavo krēmu - kārtīgi sajauc krējumu ar cukuru.
  6. Gatavos biskvītus liek vienu uz otra un katru pārklāj ar krēmu.
  7. Torte gatava pasniegšanai pēc 2 stundām.
  8. Torti rotā kā vēlās.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
13373 reizes

,