• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Ātrā ābolu rulete


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olas
  • 130 g miltu
  • 130 g cukura + 2 ēdamkarotes aizpildīšanai
  • 600 g āboli
  • 1 tējkarote kanēlis
  • pūdercukurs dekorēšanai
  1. Ābolus notīra, izgriež serdes. Tad sablenderē, pievienojot kanēli un cukuru (ja āboli ir saldi, tad cukurs var nebūt nepieciešams).
  2. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas (aptuveni 4 - 5 minūtes) un pievieno cukuru.
  3. Tad pievieno izsijātus miltus un rūpīgi ar lāpstiņu samaisa.
  4. Cepešpannā ieklāj cepamo papīru un nedaudz ietauko to.
  5. Ieklāj iepriekš pagatavoto ābolu biezeni cepešpannā, atstājot 2 - 3 cm no malām.
  6. Pārklāj biezeni ar mīklu un izlīdzina to.
  7. Liek cepties 180°C temperatūrā aptuveni 15 - 20 minūtes.
  8. Kad kūka gatava, nedaudz atdzesē to, apgāž to uz tīra virtuves dvieļa un noņem prātīgi cepamo papīru.
  9. Ļauj kūkai atdzist pilnībā un tad sarullē to.
  10. Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru pie gardas tējas!
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4849 reizes

,,,,