• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Apelsīnu – jogurta kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 30 g želatīna
  • 2 - 3 apelsīni
  • 1 bundža konservētu ananāsu
  • 1 gatavs gaišais biskvīts
  • 750 ml jogurta
  • 250 ml apelsīnu sulas

Papildus:

  • piparmētru lapas
  • svaigas ogas
  1. Želatīnu pārlej ar apelsīnu sulu un atstāj uzbriest.
  2. Apelsīnus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  3. Konservētos ananāsus, ja nepieciešams, un biskvītu sagriež kubiņos.
  4. Uzbriedušo želatīnu izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī, tad atdzesē un pievieno jogurtam.
  5. Dziļu stikla bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un izkārto gar sienām apelsīnu šķēlītes.
  6. Tad izkārto arī ananāsu un biskvīta kubiņus, atkal apelsīnus līdz viss ir izlikts.
  7. Pārlej ar jogurtu un kūku ieliek ledusskapī līdz masa sastingusi.
  8. Kad kūka sastingusi, izgāž kūku no bļodas uz servējamā šķīvja un dekorē ar svaigām ogām un piparmētru lapām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1979 reizes

,,,,,,