• Jāēd, lai dzīvotu, nevis jādzīvo, lai ēstu

5 minūšu šokolādes – riekstu kūka


Foto: ichkoche.at

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 tase skāba krējuma
  • 1 tase smalkā cukura
  • 3 olas
  • 1/2 tase eļļas
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 1 tase rīvētu lazdu rieksti
  • 1 tase kakao pulvera
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  1. Šokolādes riekstu kūkai krējumu, smalko cukuru, 3 olas un eļļu bļodā puto, līdz masa ir gaiša un pūkaina.
  2. Tad iejauc miltus, lazdu riekstus, kakao un cepamo pulveri.
  3. Ietauko cepšanas formu, izkaisa ar miltiem, ielej masu un 180°C temperatūrā cep apmēram 45 - 55 minūtes.
  4. Atdzesē šokolādes -lazdu riekstu kūku mazliet un tad izgāž no formas.
  5. Var pārliet ar kausētas šokolādes - saldā krējuma maisījumu un pārkaisīt ar riekstiņiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6465 reizes

,,,,,,,